Je favoriete set is terug.

Begin het nieuwe jaar met een gezonde huid.


Januari is de maand waarin veel mensen hun routines willen veranderen en hun levensstijl proberen te verbeteren, of het nu is door meer te bewegen, een nieuwe hobby op te pakken, meer water te drinken of het huis op te ruimen. Maar hoe zit het met je huidverzorging?

Het samenstellen van een goede huidverzorgingsroutine is een kwestie van vallen en opstaan. Als je dan eindelijk de perfecte combinatie van producten hebt gevonden die goed voor je huid zijn, wil je daar begrijpelijkerwijs niet zo snel iets aan veranderen. De conditie van je huid kan veranderen door het weer, hormonen en je leeftijd, dat hoeft niet gelijk te betekenen dat je je huidverzorging helemaal moet herzien maar het kan wel goed zijn om je huid een extra boost te geven.

Ons krachtigste product, BIOEFFECT 30 Day Treatment, is speciaal ontwikkeld als een zeer geconcentreerde boost voor je reguliere anti-aging huidverzorging en kan 1-4 keer per jaar gebruikt worden. Het bevat drie verschillende groeifactor-eiwitten;  Gerst EGF, Gerst IL-1a, en Gerst KGF, die in perfecte harmonie samenwerken om maximale resultaten te bereiken.


Deze groeifactoren uit gerst helpen de effecten te bestrijden die het gevolg zijn van het verlies van groeifactoren die van nature in onze huid voorkomen en pakken de 5 meest voorkomende zichtbare tekenen van veroudering aan: rimpels, droogte, ruwheid, verslapping en een ongelijkmatige teint. Transformeer je huidbeeld voor een stevigere, gladdere, vollere uitziende huid in slechts 30 dagen.

Hoe gebruik je het? Heel eenvoudig, je brengt 3-4 druppels aan op gezicht, hals en decolleté, elke ochtend en avond gedurende 30 dagen. We raden aan om gedurende die tijd af te zien van alle andere huidverzorgingsproducten (zoals serums, oliën, moisturizers)  zodat de behandeling ongestoord zijn magie kan doen.

Als jij je routine echt een superboost wilt geven, probeer dan 1-2 keer per week de BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask bovenop de behandeling te gebruiken. Dit verkoelende, kalmerende hydrogel gezichtsmasker is speciaal ontworpen om intense hydratatie te leveren en de werkzaamheid van de groeifactoren uit gerst in BIOEFFECT serums en treatments te maximaliseren.


Net zoals andere eiwitten geven gerstgroeifactoren de voorkeur aan een vochtrijke omgeving. Hoe langer het huidoppervlak vochtig wordt gehouden, hoe groter het effect en de resultaten zullen zijn. Het gebruik van het Imprinting Hydrogel Mask bovenop elk BIOEFFECT serum of behandeling creëert een hydraterende afdichting over de huid, de perfecte micro-omgeving voor groeifactoren uit gerst.

Ben je klaar om 2022 te beginnen met een gezonde, stralende huid? Ontvang gedurende een beperkte tijd de BIOEFFECT 30 Day Treatment met 15% korting.