Gratis levering zonder minimumaankoop

Betaling

 

In onze shop kun je gebruikmaken van de volgende betaalmethoden:

CREDITCARD

Wanneer je je bestelling plaatst, verstrek je ons tegelijk je creditcardgegevens. Nadat je je hebt gelegitimeerd als legitieme kaarthouder verzoeken wij onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling de creditcardmaatschappij om de betalingstransactie te initiëren. De betalingstransactie wordt automatisch door de kredietkaartmaatschappij uitgevoerd en je kaart wordt gedebiteerd.

PAYPAL

Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar de website van de online aanbieder PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, moet je daar geregistreerd staan. Na het plaatsen van de bestelling in de shop verzoeken wij PayPal om de betalingstransactie te initiëren. De betalingstransactie wordt onmiddellijk daarna automatisch door PayPal uitgevoerd.

KLARNA SOFORTÜBERWEISUNG (ONMIDDELLIJKE BANKOVERSCHRIJVING)

Na het plaatsen van de bestelling word je doorgestuurd naar de website van de online aanbieder Klarna. Om het factuurbedrag als Sofortüberweisung te kunnen betalen, moet je over een online-bankrekening met PIN/TAN-procedure beschikken, die voor deelname aan Sofort geactiveerd is. De betalingstransactie wordt onmiddellijk daarna door Sofort uitgevoerd en je rekening wordt gedebiteerd.

Algemene informatie over Klarna is hier te vinden: https://www.klarna.com/nl/

KLARNA FACTUUR

In samenwerking met Klarna Bank AB bieden wij ook betaling per factuur aan. Hierbij bedraagt de betalingstermijn 14 dagen vanaf de datum van verzending van de goederen. Je kunt de factuurvoorwaarden hier vinden: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nl_nl/invoice?fee%3D0 

Voor het gebruik van de betaalmethoden ‘factuur’ en ‘automatische incasso’ is een positieve krediettoetsing vereist. Ga voor meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna naar: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/user

Algemene informatie over Klarna is hier te vinden: https://www.klarna.com/nl/

APPLE PAY

Als je een aankoop doet met Safari op je iPhone, iPad of Mac kun je Apple Pay gebruiken zonder een account aan te maken, je creditcardgegevens in te voeren of een formulier in te vullen.

GOOGLE PAY

Google Pay is een snelle en gemakkelijke betaalmethode. Google Pay beschermt je betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. Bij deze betaalmethode word je kaartnummer nooit opgeslagen op je smartphone, maar wordt in plaats daarvan een gecodeerd virtueel rekeningnummer gebruikt.