Gratis levering zonder minimumaankoop

Als we het hebben over zuiverheid bij huidverzorging, bedoelen we dat op verschillende niveaus:

Van onze zuivere formules met slechts enkele ingrediënten en met zuiver IJslands water tot onze kas in IJsland, die aangedreven wordt door duurzame geothermische energie. Ontdek hoe wij pure, groene en schone schoonheid realiseren bij BIOEFFECT.

Icelandic water – Pure beauty

IJslands water – pure schoonheid

Voor onze producten gebruiken wij zuiver water – een van de meest overvloedige bronnen van IJsland – dat geologisch wordt gefilterd door lagen vulkanische lava voor maximale zuiverheid en zachtheid.

Plant-based – Green beauty

Op plantaardige basis – groene schoonheid

Onze wetenschappers hebben ’s werelds eerste EGF op plantaardige basis ontwikkeld met behulp van biotechnologische wetenschap. In gerst geproduceerde EGF is duurzaam, hernieuwbaar en wordt gekweekt in onze geothermisch aangedreven kas in IJsland.

Few ingredients – Clean beauty

Weinig ingrediënten – schone schoonheid

We gebruiken niet meer dan 7 tot 23 zuivere, natuurlijke ingrediënten, en alleen die ingrediënten die onze huid echt kan begrijpen. Dit betekent dat BIOEFFECT-producten niet-giftig, veilig en geschikt voor alle huidtypes zijn.

0% alcohol - fragrance - silicone

0% alcohol – parfum – silicone

We willen dat onze producten geschikt zijn voor alle huidtypes – zelfs de zeer gevoelige. BIOEFFECT-producten bevatten geen alcohol, geen parfum, geen parabenen, geen ftalaten en geen petrolatum.

Recycle/ reuse – Eco beauty

Recyclen/hergebruiken – ecoschoonheid

We zijn toegewijd aan het vinden van meer gerecyclede, recyclebare en duurzaam geproduceerde materialen. De meeste hoofdbestanddelen van onze primaire verpakkingen en al onze secundaire verpakkingen zijn recyclebaar.