Gratis levering zonder minimumaankoop

Bewezen krachtige resultaten

 

De EGF Power Cream is een nieuwe kracht in de strijd tegen huidveroudering. Deze diep voedende, luxueuze EGF-crème is een multitasking-wondermiddel - gericht op rimpels, ouderdomsvlekken, verlies van stevigheid, dichtheid en uitdroging. Het bevat 23 pure ingrediënten, waaronder twee krachtige gerst-actieve stoffen; Gerst EGF en Gerst Beta Glucan, evenals Niacinamide, Hyaluronzuur en Oridonine, een spannend nieuw ingrediënt op het gebied van huidverzorging. De actieve stoffen werken in perfecte synergie om je teint te transformeren en om je huid er gladder, stralender en jeugdiger uit te laten zien.

Wanneer wij een nieuw product lanceren, voeren wij een reeks effectiviteitsonderzoeken uit om de werkzaamheid ervan te meten. Met de EGF Power Cream hebben we een wetenschappelijk 90-daags effectiviteitsonderzoek uitgevoerd met behulp van het VISIA huidanalysesysteem, waarbij 50 deelnemers de crème tweemaal daags gebruikten, waarna ons team van wetenschappers volgende ongelooflijke anti-verouderingsvoordelen constateerde:

 

  • Tot - 53% vermindering van de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes
  • Tot - 36% vermindering van de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken of donkere pigmentvlekken
  • Tot + 60% toename in huiddichtheid, de huid ziet er voller uit
  • Tot + 58% toename van de huidelasticiteit, de huid ziet er steviger uit
  • Tot - 56% vermindering van de zichtbaarheid van poriën  

En de zichtbare resultaten zijn gewoon onmiskenbaar!

 

Voor nog betere reslutaten kan de EGF Power Cream ook worden gebruikt in combinatie met onze BIOEFFECT-serums. Nadat je jouw favoriete BIOEFFECT serum hebt aangebracht, bijvoorbeeld het populaire EGF Serum, breng je de EGF Power Cream er bovenop aan en masseer je deze met kleine circelvormige bewegingen in. De crème zorgt voor extra voeding en vocht - en natuurlijk voor verbazingwekkende anti-aging resultaten.