Gratis levering zonder minimumaankoop

Boost je dagelijkse reiniging naar nieuwe hoogten: Maak kennis met de NIEUWE BIOEFFECT Gezichtsreiniger

De gel-naar-melk cleanser is een symfonie van verzorgende ingrediënten ter ondersteuning van de huidbarrière en voor optimale pH-waarden. Verrijkt met squalaan, gerstbeta glucaan, glycerine en puur IJslands water, staat deze transformerende reiniger klaar om je huidverzorgingsroutine naar een nieuw niveau te brengen.

Het lost moeiteloos make-up, onzuiverheden en SPF op in één stap.

Elk van de negen ingrediënten is zorgvuldig geselecteerd om in éen stap te reinigen en te hydrateren, zonder irritatie of uitdroging - waardoor de cleanser zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

Wanneer je Squalane aanbrengt op een droge huid, lost het onmiddellijk make-up, SPF en dagelijkse vervuiling op, terwijl het vochtverlies van de huid voorkomt. De antioxidant gerst-bèta-glucaan kan roodheid helpen verminderen en helpt verder bij het hydrateren van de huid. Het unieke zuivere en ongerepte IJslandse water zonder harde mineralen is extra zacht en vriendelijk voor de huid. Met een scheutje water erbij wordt de formule omgevormd tot een zijdezachte melk die vuil en olie van de huid verwijdert, voor een superieure zachte reiniging.  

Superieure ingrediënten.
  • De verzorgende kracht van squalaan: Ervaar de zachte werking van Squalaan terwijl het de huid hydrateert, herstelt en versterkt. Deze natuurlijke moisturizer is ook een effectief antioxidant en ontstekingsremmend ingrediënt. Wanneer angebracht op de droge huid, smelt squalaan effectief make-up, overtollige olie en andere onzuiverheden weg.

  • Niet-uitdrogend sucrosestearaat: Een emulgerend ingrediënt dat de formule in combinatie met water omtovert in een zijdezachte reinigingsmelk, die vuil wegspoelt zonder de huidbarrière aan te tastené.

  • Gerst Beta Glucan Magie: Afgeleid van gerstezaadextract, een antioxidantrijk, huidkalmerend verzachtend ingrediënt dat roodheid van de huid kan helpen verminderen en het vermogen heeft om vocht in te sluiten.Het helpt de huid te kalmeren en te verjongen, en zorgt voor een verfriste en levendige teint.

  • Glycerine: Hydratatie is de sleutel tot een stralende huid en glycerine zorgt ervoor dat je huid de hele dag door gehydrateerd en soepel blijft. Glycerine is een effectieve vochtinbrenger voor de huid die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de vette huid.

  • Puur IJslands water: Dompel je huid onder in de zuiverheid van IJslands water, afkomstig uit de ongerepte landschappen van IJsland. Het is schoon, zacht en puur en zorgt voor een boost van frisheid. Je huid is gesterkt en klaar om de dag aan te gaan.

Hoe gebruik je de nieuwe Facial Cleanser?
  1. Toepassen: Breng 2-4 pompjes aan op een droge huid en masseer met ronddraaiende opwaartse bewegingen gedurende 30-60 seconden.
  2. Transformeren: Voeg een scheutje water toe om de formule te transformeren in een zijdezachte reinigingsmelk.
  3. Afspoelen : Afspoelen met lauwwarm water of schoonvegen met een vochtig washandje.
Ontwikkeld voor een effectieve en toch kalme reiniging.

Gebaseerd op wetenschap en kennis van de huid is de nieuwe gezichtsreiniger speciaal ontwikkeld voor het leveren van de meest effectieve, maar toch kalmerende en comfortabele dagelijkse reiniging tot nu toe. De zachte effectiviteit van de Facial Cleanser is niet te danken aan één enkel ingrediënt, maar aan de unieke samenstelling en synergie van de ingrediënten en de doordachte formulering.

Klaar voor een stralende transformatie? Verrijk je dagelijkse huidverzorgingsritueel met onze Facial Cleanser - waar verzorging en werkzaamheid elkaar kruizen. Het is niet zomaar een cleanser; het is een ervaring die de schoonheid van binnenuit onthult. Duik vandaag nog in de magie.