Je favoriete set is terug.

De kracht van EGF nu ook in een crème

 

We zijn ontzettend trots om een ​​nieuwe kracht in de strijd tegen veroudering te introduceren: de BIOEFFECT EGF Power Cream. Deze diep voedende, luxueuze EGF-crème is een multitasking-wondermiddel - gericht op rimpels, ouderdomsvlekken, verlies van stevigheid, dichtheid en uitdroging. Het bevat een unieke mix van krachtige plantaardige werkstoffen die je teint volledig transformeren om er helderder en jeugdiger uit te zien. Het is dus geen toeval dat we het de EGF Power Cream hebben genoemd.

Maar wat is EGF?

EGF (Epidermale Groeifactor) is een eiwit dat van nature in onze huid wordt aangemaakt. Vanaf de geboorte tot de volwassenheid produceert ons lichaam deze huidaanvullende en signalerende eiwitten, groeifactoren genaamd. Zij communiceren met onze cellen en versturen informatie aan deze om te herstellen en te verjongen. We vergelijken ze graag met muzikale dirigenten die alle verschillende cellen instrueren hoe en wanneer ze moeten optreden. EGF is een van de belangrijkste groeifactoren in onze huid en speelt een vitale rol bij de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur om het gezonde, dichte en jeugdige uiterlijk van de huid te behouden.

Denken wij aan de huid van een baby, dan is deze zo dik en mollig, omdat hij vol EGF zit. Zodra we in de twintig zijn, neemt de natuurlijke productie van EGF al af en daalt  dramatisch in de veertig. Als gevolg hiervan vertraagt ​​de celvernieuwing en het herstel, wat uiteindelijk ons ​​uiterlijk aantast - de huid begint te verzakken en fijne lijntjes en rimpels verschijnen.

Bij BIOEFFECT hebben we revolutionaire wetenschap gebruikt om een ​​op planten gebaseerde replica van menselijke EGF in gerst te ontwikkelen. Onze Gerst EGF is ontwikkeld om het verlies van de EGF die van nature in onze huid wordt aangetroffen naarmate we ouder worden, tegen te gaan. Talloze interne wetenschappelijke onderzoeken hebben de cosmetische voordelen van gerst EGF aangetoond om de hydratatie te stimuleren, de zichtbare huidelasticiteit te verbeteren en het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Het is zelfs aangetoond dat het de natuurlijke collageenproductie van de huid ondersteunt, zodat deze er glad, gezond en jeugdig uitziet. Het wordt duurzaam gekweekt in gerstplanten, waardoor het veiliger, zuiverder en stabieler is - de perfecte keuze voor een pure, gezonde huidverzorging.

 

Een nieuwe generatie anti-aging gezichtscrème met krachtige ingrediënten

"De EGF Power Cream is een volledig nieuwe generatie van anti-aging gezichtscrèmes, die voedende eigenschappen combineert met zeer sterke anti-aging voordelen. We hebben een uniek complex gecreëerd van onze Gerst EGF, onze nieuwe Gerst Beta Glucan, Niacinamide en het multifunctionele plantenextract Oridonine, een verborgen juweeltje op het gebied van huidverzorging. Deze verbazingwekkende ingrediënten werken in perfecte synergie en beïnvloeden de gecompliceerde regeneratieve processen in onze huid", zegt Dr. Björn Örvar, mede-oprichter en Chief Scientific Officer bij BIOEFFECT.

  • Gerst EGF (epidermale groeifactor) is een vochtbindend, huidverjongend en signalerend eiwit dat de natuurlijke collageenproductie van de huid helpt te ondersteunen en essentieel is voor anti-aging huidfuncties. Niet alleen dat, maar het combineert ook goed met suikermoleculen zoals hyaluronzuur en gerst-bètaglucan, waardoor hun prestaties nog worden verbeterd.
  • Gerst-bèta-glucan staat bekend om zijn effect op de huidbarrière, het vermogen om vocht vast te houden en te hydrateren, rimpels en UV-schade te bestrijden en de huid te kalmeren. Bovendien hebben klinische onderzoeken aangetoond dat bèta-glucan afgeleid van gerst tot 3 keer krachtigere antioxidantbescherming kan bieden dan bètaglucan afgeleid van haver.
  • Oridonine is een nieuw huidverzorgingsingrediënt. Het is afgeleid van een kruidenextract dat bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen en zijn vermogen om oxidatieve stress te verminderen - een andere potentiële factor die bijdraagt ​​aan de zichtbare tekenen van huidveroudering. Oridonine heeft ook het vermogen om met de huid te communiceren, vergelijkbaar met gerst EGF, en in combinatie met elkaar vervagen deze twee werkstoffen rimpels, verstrakken slappe huid en zorgen voor een gezond ogende teint.
  • Niacinamide staat ook bekend als vitamine B3 en verbetert zichtbaar de huidtextuur, egaliseert de huidskleur en verbetert de uitstraling, terwijl ook fijne lijntjes en rimpels geminimaliseerd worden.
  • Hyaluronzuur staat bekend om zijn ongelooflijke vermogen om grote hoeveelheden vocht aan te trekken en vast te houden. Wij gebruiken een variant met een superlaag moleculair gewicht  (SLMW) die speciaal is ontwikkeld voor een nog betere penetratie.

Met zo'n krachtige mix van anti-verouderingsingrediënten, is deze geavanceerde anti-aging moisturizer samengesteld om jou te helpen de strijd te winnen tegen de vele factoren die bijdragen aan een ouder wordende huid, waardoor een vernieuwde, jeugdig ogende teint wordt onthuld met minder opvallende rimpels, poriën , ouderdomsvlekken en pigment vlekken. De huid is beschermd, voelt steviger en gladder aan en ziet er rustiger, helderder en gehydrateerder uit.

Krachtige aanvulling op je huidverzorgingsroutine

De nieuwe EGF Power Cream kan op zichzelf gebruikt worden, of in combinatie met een BIOEFFECT-serum voor nog betere resultaten. Gewoon aanbrengen op gezicht, hals en decolleté, zowel 's morgens als' s avonds, en zachtjes in cirkelvormige bewegingen inmasseren. Gerst EGF is het meest effectief in een vochtrijke omgeving, dus een gehydrateerde huid laadt de gerst EGF op, wat een betere absorptie bevordert en de werkzaamheid verbetert. Daarom raden we aan om je EGF Power Cream te combineren met een BIOEFFECT-serum naar keuze of met de EGF Essence.


Alle BIOEFFECT-producten zijn ontworpen om in harmonie samen te werken.