Gratis levering zonder minimumaankoop

De nieuwste generatie anti-aging serums is er!

 

De nieuwste generatie anti-aging serums.

Met trots introduceren wij ons nieuwe revolutionaire product, het EGF Power Serum. Dit krachtige product is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van huidveroudering intensief aan te pakken met behulp van de plantaardige technologie van twee door gerst geproduceerde groeifactoren. Onze effectiviteitsonderzoeken tonen aan dat het EGF Power Serum 5 belangrijke tekenen van huidveroudering met 50% of meer verbetert! Lees verder voor alle details over het nieuwe en zeer effectieve gezichtsserum.

 

Sigrún Dögg Guðjónsdóttir M.D., het hoofd Onderzoek en Ontwikkeling bij BIOEFFECT, zei het volgende over de lancering van het EGF Power Serum:

 

"Met de introductie van het EGF Power Serum - een echt progressieve toevoeging aan ons assortiment - hebben we de anti-aging huidverzorging met groeifactoren naar een nieuw niveau getild. Dit zeer geavanceerde serum bevat niet alleen onze originele superheld, gerst EGF, maar naast hyaluronzuur en NAG ook gerst KGF. Van deze effectieve stoffen is bekend dat ze onder andere het ontstaan van rimpels tegengaan, het vochtgehalte verhogen en hyperpigmentatie verminderen, wat deze innovatieve formule tot een bijzonder krachtige huidbehandeling maakt. De resultaten van het klinisch onderzoek laten ons zien dat het EGF Power Serum ervoor zorgt dat de huid langdurig en op meerdere manieren wordt verbeterd. We zijn dan ook erg trots op dit product."

 

Wat is EGF Power Serum?

Een intensief serum met anti-aging groeifactor, ontworpen om de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de teint te verbeteren, terwijl het de belangrijkste zichtbare tekenen van huidveroudering aanpakt (waaronder rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en pigmentvlekken, droogte en een dunner wordende huid). De nieuwe en geavanceerde formule op het gebied van anti-aging huidverzorging bevat een combinatie van slechts 12 pure ingrediënten, uitgekozen door ons wetenschappelijk team om krachtige resultaten te leveren.

 

Het transparante serum heeft een zijdezachte textuur en trekt snel in de huid zonder een plakkerig laagje achter te laten. Er zijn slechts 2-4 druppels nodig voor onmiddellijke resultaten - en blijvende voordelen. Wij noemen het de kracht van innovatie in éen druppel!

Wat doet EGF Power Serum?

Het krachtige gezichtsserum verbetert en versterkt de barrièrefunctie van de huid terwijl het de huidproblemen aanpakt die gepaard gaan met veroudering, waaronder een verbeterde conditie van de huid (rimpels, verslapping, droogte, en meer) en de verschijning van door UV-straling veroorzaakte pigmentatie.

Wat zijn de voordelen van EGF Power Serum.

We hebben intern klinisch wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om de voordelen van ons nieuwe power product te onderbouwen. We hebben het effect gemeten met behulp van het VISIA Skin Analysis System. 45 deelnemers gebruikten het EGF Power Serum tweemaal per dag gedurende 3 maanden. De ongelooflijke resultaten toonden tot:


73% vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

56 % meer huidelasticiteit, de huid leek steviger.

63 % meer dichtheid van de huid, de huid zag er voller uit.

72 % meer hydratatie van de huid.

65 % vermindering van UV-geïnduceerde pigmentatie.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten en wat doen ze?

Het krachtige complex van slechts 12 ingrediënten omvat onze kenmerkende gerst EGF (Epidermal Growth Factor), onze gerst KGF (Keratinocyte Growth Factor), NAG (N-Acetyl Glucosamine) en hyaluronzuur, die in synergie werken aan een gezondere en gladder uitziende huid. Dit zijn werkstoffen die van nature in de huid voorkomen en een vitale rol spelen in de algehele gezondheid van de huid. Samen zorgen ze voor een intensief anti-aging effect.

 

Gerst EGF (Epidermal Growth Factor) : Een vochtbindend en huidverjongend signaaleiwit, en het eerste in zijn soort dat door wetenschappers van BIOEFFECT in planten is geproduceerd. EGF uit gerst bevordert het behoud van vocht en vermindert vochtverlies uit de huid. Een verhoogd vochtgehalte zorgt ervoor dat de huid haar dikte en dichtheid behoudt, waardoor rimpels minder diep worden. Gerst EGF helpt de natuurlijke collageenproductie van de huid te ondersteunen om de huiddichtheid zichtbaar te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.  

 

Gerst KGF  (Keratinocyte Growth Factor) : Een signaaleiwit dat van nature voorkomt in de huid. KGF, dat van nature in de huid voorkomt, wordt geproduceerd door fibroblasten in de dermis en kan keratinocyten in de epidermis stimuleren om te migreren, te differentiëren en hyaluronzuur te synthetiseren. Ook is aangetoond dat KGF menselijke keratinocyten beschermt tegen de toxiciteit van xenobiotica met elektrofiele en oxidatieve eigenschappen en beschermt tegen UV-straling. Gerst KGF helpt de huidbarrière intact en gezond te houden. Het is aangetoond dat het de huid versterkt en haar natuurlijke herstelprocessen bevordert, en haar beschermt tegen UV-straling en chemische en fysieke stress. KGF bevordert de synthese van hyaluronzuur.

 

NAG (N-Acetyl Glucosamine) :  Dit is een veganistische, zeer stabiele vorm van een aminosuikerverbinding die oorspronkelijk in de huid voorkomt, in de ruimtes tussen de huidcellen, en waarvan bekend is dat het onze natuurlijke productie van hyaluronzuur helpt ondersteunen. NAG is een voorloper van hyaluronzuur, dus samen met D-glucuronzuur een van de bouwstenen van hyaluronzuur. NAG dringt gemakkelijk in de huid en heeft aantoonbaar verschillende voordelen voor de huid. Studies hebben aangetoond dat het de teint verbetert en hyperpigmentatie vermindert. Het remt de glycosylering van pro- tyrosinase tot tyrosinase in melanocyten. Daardoor wordt de productie van melanine in de huid verminderd, waardoor hyperpigmentatie en de teint verbeteren. NAG heeft ook antioxiderende voordelen en helpt de integriteit en elasticiteit van de huidbarrière te behouden, en pakt droogheid van de huid aan door vocht in te sluiten en vochtverlies te verminderen.

 

Hyaluronzuur : Een vitale stof die van nature in de huid voorkomt en essentieel is voor het behoud van de hydratatie van de huid. Het staat bekend om zijn ongelooflijke vermogen om grote hoeveelheden vocht aan te trekken en vast te houden. Het kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het een optimale hydratator is voor alle huidtypes. Hyaluronzuur staat ook bekend om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen.
Het EGF Power Serum bevat Hyaluronzuurmoleculen met een hoog draagvermogen om de oppervlaktelagen van de huid onmiddellijk intensief te hydrateren voor een onmiddellijk gladmakend, voller en steviger effect.

 

Hoe en wanneer gebruik je EGF Power Serum?

Je hebt slechts 2-4 druppels nodig voor onmiddellijke resultaten en langdurige benefits. Breng voor het beste resultaat 2-4 druppels met ronddraaiende, opwaartse bewegingen aan op gezicht, hals en decolleté. Gebruik het 's ochtends en wacht 3-5 minuten voordat je een vochtinbrengende crème, zonnebrandcrème of make-up aanbrengt. Breng 's avonds aan op een schone huid voor een geavanceerd huidherstel terwijl je slaapt. Gebruik het op zichzelf of in combinatie met andere BIOEFFECT producten (zoals de EGF Power Cream voor een echte power routine!) voor een maximaal effect.

The Power Routine.

Het EGF Power Serum is perfect te combineren met onze EGF Power Cream voor een intense powerroutine. De twee producten kunnen samen worden gebruikt voor een extra voedende werking en een intensievere anti-aging routine indien nodig (afhankelijk van huidtype, seizoen, etc.). Zowel Barley Beta Glucan, dat in de EGF Power Cream zit, als Barley KGF, dat in het EGF Power Serum zit, beïnvloeden de huidbarrière. Barley Beta Glucan helpt de huidbarrière om vocht in te sluiten, terwijl KGF de huidbarrière intact en gezond houdt. Bij gecombineerd gebruik hebben EGF Power Serum en EGF Power Cream een sterke invloed op de huidbarrière door deze te versterken en haar vermogen om vocht in te sluiten te vergroten, zodat de huid extra wordt gehydrateerd.

 

Door NAG, aanwezig in het EGF Power Serum, te combineren met Niacinamide, aanwezig in de EGF Power Cream, verbeter je ook zichtbaar de algehele uitstraling van de huid door hyperpigmentatie aan te pakken, de teint te egaliseren en de huid meer te laten stralen. Zoals altijd raden we aan te beginnen met onze EGF Essence, een licht en voedend gezichtswater dat de huid perfect voorbereidt op de volgende huidverzorgingsproducten en helpt bij de opname ervan. Het is ook speciaal ontwikkeld om de effectiviteit van onze gerstgroeifactor-serums en -crèmes te maximaliseren! Voor degenen die nog intensere resultaten willen zien, raden we ons Imprinting Hydrogel Mask aan voordat het EGF Power Serum wordt aangebracht. Het masker creëert de perfecte micro-omgeving voor onze gerst-groeifactoren om hun werk zo goed mogelijk te doen.

Voor wie is EGF Power Serum?

Het EGF Power Serum is veganistisch, hypoallergeen en vrij van olie, parfum, siliconen en alcohol, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, genders en leeftijden. Toch is het speciaal geschikt voor de droge of rijpere huid, vanwege de krachtige anti-aging werking. Dit maakt het ideaal voor degenen die al tekenen van huidveroudering zien, die deze krachtig willen aanpakken en op zoek zijn naar diepgaande resultaten.