Momenteel zijn er verlengde levertijden van 1-2 weken

Gifts Sets 2023: BIOEFFECT X Dodda Maggý.Stap in de magische wereld van kunstenaar Dodda Maggý en ontdek haar creatieve proces dat dit jaar achter onze cadeausets schuilt. Ontdek het betoverende kunstwerk dat elke set siert, met daarin de beste BIOEFFECT EGF biotech huidverzorging.

Dodda Maggý combineert verschillende media zoals video- en geluidskunst en creëert met haar unieke talenten immateriële meesterwerken. Haar verlangen om haar creaties te materialiseren leidde tot de spannende samenwerking met BIOEFFECT. Ontdek samen met ons haar inspiratie en zie het verbluffende resultaat - drie cadeausets versierd met haar fascinerende werken.

 

Bloeiende planten en bomen

De cadeausets van dit jaar tonen prachtige kunstwerken geïnspireerd door de natuur, het noorderlicht en bloeiende planten en bomen. Elk stuk vangt vakkundig de verstrengelde dans van bloeiende flora en nodigt kijkers uit op een betoverende reis van perceptie. In een gesprek met BIOEFFECT deelt Dodda Maggý haar vreugde over het creëren van werk dat zo'n breed en verschillend publiek bereikt. 

"Normaal gesproken concentreert mijn kunst zich op video- en audioprojecten waarvoor gadgets en installaties nodig zijn, dus ik geniet altijd van de mogelijkheid om een werk te maken dat gewoon bestaat en een interactie aangaat met de wereld buiten de muren van de galerie. Toen BIOEFFECT me benaderde met de vraag of ik geïnteresseerd was in deze samenwerking, benaderde ik het met dezelfde creatieve passie alsof het bestemd was voor een galerie. Mijn doel was om een krachtig stuk te maken dat zou aanslaan bij de klant van BIOEFFECT. En ik ben zo enthousiast om het tot leven te zien komen, zowel in de winkels als in de rest van de wereld."

Een sterke band met de natuur

Dodda Maggý vertelt ons dat je als kunstenaar altijd zorgvuldig je samenwerkingsverbanden kiest om ze af te stemmen op je waarden. "Ik vond het een perfecte match om samen te werken met BIOEFFECT, vanwege onze diepe verbondenheid met de natuur en wederzijdse inzet voor het behoud ervan". De prachtige cadeausets bevatten Dodda Maggý's fascinerende kunstwerken uit haar lopende serie 'DeCore', waar ze sinds 2008 ijverig aan werkt. 

"In deze serie trek ik de natuur in met een videocamera en leg ik de schoonheid van bloeiende bomen vast. Vervolgens zet ik deze beelden om in grafische vormen, waarbij ik de kwaliteiten van muziek en beweging combineer." Door kleurenschema's en ritme te gebruiken, maakt ze visuele werken die hun medium overstijgen en een harmonieuze ervaring voor de zintuigen creëren. "Deze kunstwerken op de cadeausets zijn als bevroren momenten van een geluidsreis, resonerend met de organische essentie van de eigen vormen en processen van de natuur", legt Dodda Maggý uit.

Een onweerstaanbare verpakking

De cadeausets, verkrijgbaar in drie prachtige designs, bevatten unieke full-size huidproducten gemaakt met behulp van baanbrekende plantbiotechnologische methodes en met pure en actieve ingrediënten. Met name het EGF Serum Double cadeauset bevat een dubbele hoeveelheid van de bekroonde huiddruppels! Deze milieubewuste verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar en gecertificeerd FSC kwaliteitspapier en we moedigen hergebruik en herbestemming aan. 


Ontdek de onweerstaanbare verpakking van de BIOEFFECT cadeausets, waar kunst en huidverzorging elkaar kruisen, natuur en innovatie op elkaar treffen en schoonheid en duurzaamheid hand in hand gaan.