Gratis levering zonder minimumaankoop

HET WONDER DAT EGF HEET

BIOEFFECT EGF Serum Limited Edition 2020 Blog
In 2021 viert BIOEFFECT 11 jaar echte huidverzorgingsinnovatie. Het was niet de bedoeling van onze oprichters om een huidverzorgingsmerk te lanceren, maar toch hebben ze letterlijk en figuurlijk het gezicht van de huidverzorging voor altijd veranderd.

BIOEFFECT is het resultaat van baanbrekend biotechnologisch onderzoek en een belofte van hoge prestaties in de huid. Onze unieke wetenschappelijke achtergrond is precies wat ons onderscheidt van andere merken. Daaruit komen onze compromisloze normen voort, onze voortdurende inspanningen om resultaten te bewijzen en te verbeteren, en onze moed om nieuwe wegen in te slaan.


BIOEFFECT EGF Barley

HET EIWIT VOOR EEN JEUGDIGE HUID


De kern van BIOEFFECT is onze verbazingwekkende, plantaardige EGF (epidermale groeifactor), een in de natuur voorkomend eiwit in onze huid dat het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleert en de productie van collageen en elastine bevordert om de huid gezond, dicht en jeugdig te houden

We zien EGF graag als de dirigent van de huid. Net zoals een dirigent een orkest leidt bij het uitvoeren van muzikale meesterwerken, zo instrueert EGF de huidcellen om te herstellen en te verjongen en de productie van collageen en elastine te stimuleren. Dit maakt het een van de belangrijkste groeifactoren in onze huid, die een gezonde en jeugdige gloed helpt behouden.


BIOEFFECT EGF Serum

Baby’s hebben een fantastische huid. De gladheid en soepelheid ervan is allemaal te danken aan EGF. Zodra we volwassen zijn, vertraagt de productie van groeifactoren aanzienlijk, wat op zijn beurt het herstel en de verjonging van de huidcellen vertraagt. Het is alsof de dirigent van onze huid begint te slapen op het werk. Als gevolg daarvan begint onze huid dunner te worden en te verslappen en verschijnen er fijne lijntjes en rimpels. Hier komt de topische toepassing van EGF om de hoek kijken. Onze EGF-producten vullen de natuurlijke voorraad EGF in de huid aan, stimuleren de celvernieuwing en helpen het verouderingsproces te vertragen.

Wetenschappers weten al tientallen jaren dat EGF een eiwit is dat het waard is om te produceren voor huidverzorgingsproducten. Maar het is moeilijk, en niet te vergeten duur, om het veilig te produceren. BIOEFFECT EGF is de eerste EGF op plantaardige basis ter wereld, geproduceerd in gerst, waardoor het veiliger, zuiverder en stabieler is – de perfecte keuze voor huidverzorging.

 
BIOEFFECT is de afgelopen tien jaar sterk geëvolueerd, maar onze merkambities zijn nog even duidelijk als voorheen: er voortdurend naar streven om de toekomst van huidverzorging te creëren.