Momenteel zijn er verlengde levertijden van 1-2 weken

Gift Sets 2023

Onze drie cadeausets bevatten een variatie van onze EGF bestsellers - in full size, of zelfs dubbel zo groot! Alle sets zijn inclusief onze verzorgende BIOEFFECT EGF biotech huidverzorging. Het maakt niet uit wat je individuele behoeften zijn, er is altijd een huidverzorgingsset die daarbij past. Lees verder om de set te vinden die het beste is afgestemd op jou - of de perfecte set voor een dierbare! De cadeausets van dit jaar zijn ontworpen in samenwerking met de getalenteerde IJslandse kunstenares Dodda Maggý. Elk kunstwerk is prachtig ontworpen door Dodda Maggý, zodat de BIOEFFECT cadeausets een blijvende indruk achterlaten - zowel van binnen als van buiten!

 

EGF Serum Double- het bekroonde EGF-serum, extra groot voor een maximaal stralende huid. Nu in een exclusief voordeelformaat van 30 ml - twee keer zo groot als het origineel met een besparing van 20%. Het baanbrekende biotechnologische serum helpt tekenen van huidveroudering te voorkomen en tegen te gaan, terwijl het de vochtbalans verbetert. Ideaal voor alle leeftijdsgroepen omdat het geschikt is voor diegenen die de gezonde conditie van de huid willen behouden of die liever een serum gebruiken in plaats van een hydraterende crème. Met slechts 7 pure en zuivere ingrediënten maakt het EGF serum de huid zichtbaar gladder, voller en steviger, terwijl het de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes vermindert. Een echte klantfavoriet dankzij de indrukwekkende resultaten.

 

Deze cadeauset bevat twee van onze bestsellers, EGF Serum en EGF Eye Serum, en biedt een indrukwekkende EGF huidverzorgingsroutine voor gezicht en ogen; perfect voor iedereen die zijn huid gezond wil houden, maar ook een doelgericht product wil voor de gevoelige oogcontour. De cadeauset bevat ook een EGF Eye Serum navulling - waardoor de dosis verdubbelt van 6 ml naar 12 ml, allemaal met een waardebesparing van 22%.

 

Deze luxe set bevat het anti-aging EGF Power Serum en EGF Power Cream en is daarmee de eerste cadeauset met onze twee producten uit de Power-categorie. Het EGF Power Serum en de EGF Power Cream zijn perfect te combineren voor een maximaal verzorgend effect en een intensief anti-aging huidverzorgingsroutine - een echte match made in skincare heaven! Ideaal voor mensen die al zichtbare tekenen van huidveroudering zien, zoals rimpels, verlies van dichtheid en een ongelijkmatige teint, en deze intensief willen aanpakken. Bespaar met de cadeauset 20% op de volle prijs van dit krachtige huidverzorgingsduo .

 

En vergeet jezelf niet! Onze cadeausets zijn ook de perfecte manier om je eigen huid te verwennen en wat broodnodige TLC te geven dit winterseizoen. Shop nu en begin van je huid te houden.