Gratis levering zonder minimumaankoop

Lifestyle en huidverzorgingsvoornemens voor het nieuwe jaar.

Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om oude gewoontes onder de loep te nemen en positieve nieuwe aan te leren. Hier zijn onze aanraders voor gezonde nieuwe gewoontes voor een gelukkig nieuw jaar! En vergeet niet - als je je nieuwe huidverzorgingsgewoonten begin januari met een knal van start laat gaan, zul je daar in februari de vruchten van plukken.

 Traitement de 30 Jours BIOEFFECT ARTICLE BLOG IMAGE TOP

Nieuwe gewoontes volhouden.

We zijn gewoontedieren. We functioneren het beste als we een routine volgen en veel gewoontes blijven ons zelfs een leven lang bij (of we dat nu bewust doen of niet). Het volgen van patronen zit in onze natuur. Daarom kan een gebrek aan routine of een verandering in gewoontes ons beïnvloeden, en niet altijd positief. De meesten van ons kennen dit gevoel na de feestdagen. Het begin van een nieuw jaar is het perfecte moment om de routine weer op te pakken - met een aantal positieve verbeteringen. Er bestaat geen beter moment dan het heden!

Onderzoeken lopen uiteen over hoe lang het duurt voordat een nieuwe gewoonte echt blijft hangen, maar de algemene consensus is dat het ergens tussen de 21 en 66 dagen is. Er zijn een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar die je heel gemakkelijk kunt implementeren, maar die toch een grote impact kunnen hebben.

Hier zijn onze adviezen voor een aantal eenvoudige verbeteringen in je levensstijl. We raden ook de 30 Day Treatment aan, ons meest krachtige product, om je huidverzorgingsregime een intensieve boost te geven. Voor beperkte tijd bieden we dit wondermiddel aan met 20% korting!

30 Day Treatment voor een herstellende boost.

Zoals eerder gezegd, duurt het tussen 21 en 66 dagen om je aan nieuwe gewoonten te gaan wijden. Dit maakt het BIOEFFECT 30 Day Treatment plan een fantastische manier om je huidverzorgingsgewoonten voor het nieuwe jaar een kickstart te geven. De unieke set bevat een super krachtig anti-aging serum met 3 verschillende gerst-groeifactoren om de meest zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken; rimpels, vergrote poriën, droogte, ruwheid, huidverslapping en een ongelijkmatige teint. De kuur wordt geleverd in 3 kleine flesjes die elk een voorraad van 10 dagen bevatten, waardoor de kwaliteit en werkzaamheid van de formule zorgvuldig worden gewaarborgd. Bij tweemaal daags gebruik biedt dit supercharged serum bewezen zichtbare resultaten, zoals bevestigd in onze interne effectiviteitsstudies. Gemeten met het VISIA Skin Analysis System, toonden de resultaten na 30 dagen tot:

63 % verbetering in huidelasticiteit

176 % verbetering in hydratatie van de huid

84 % vermindering van de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes

Tot 21 januari 2024 geven we al onze nieuwsbriefabonnees 20% korting op dit wonderbaarlijke huidverzorgingsproduct!

 

Gehydrateerd blijven.

Gehydrateerd blijven is een belangrijk element van een optimale gezondheid en is een integraal onderdeel van veel lichaamsfuncties. Het verhogen van je waterinname kan zeer gunstig zijn voor je algehele gezondheid - en je huid, omdat het de elasticiteit en stevigheid van je huid kan verbeteren en het vochtgehalte in balans kan brengen. Om je te helpen je doelen op het gebied van hydratatie te halen, is een handige tip om te investeren in een waterfles waar je dol op bent. Kies er een waarvan je weet dat je hem zult gebruiken, die makkelijk in je tas past en die je overal mee naartoe kunt nemen.

Vul het de hele dag door aan. Als je de neiging hebt om het te vergeten, stel dan een digitale agendaherinnering in voor de eerste paar dagen! Dit eenvoudige voornemen is waarschijnlijk een van de grootste beslissingen die je het hele jaar zult nemen om je gezondheid te verbeteren.

Gehydrateerd blijven is ook belangrijk voor je huid. Gebruik een verzachtende en voedende essence, serum, gezichtscrème en maskers, bij voorkeur boordevol hydraterende en antioxiderende ingrediënten.


Slaap.

Sommigen van ons hebben misschien last van slaaptekort, een bijproduct van alle late nachten en zelfs stress tijdens de feestdagen. Vermijd grillige slaappatronen en zorg voor een gezond slaapschema, zodat je lichaam en geest weer wat welverdiende rust krijgen. Ga elke avond op hetzelfde tijdstip slapen en word elke ochtend op hetzelfde tijdstip wakker - zelfs in het weekend! Het resultaat is dat onze lichaamsfuncties en cycli efficiënt werken, waardoor ons systeem sterk en energiek blijft. Er gebeuren wonderbaarlijke - en uiterst belangrijke - dingen terwijl we slapen, want kwalitatief goede slaap kan ervoor zorgen dat onze hormoonspiegels in balans komen, het immuunsysteem verbetert en ons energieniveau toeneemt.

Vergeet ook niet dat onze huid van nature herstelt terwijl we slapen! Het blijkt dat schoonheidsslaapjes echt een 'ding' zijn, want onze huid rust en herstelt zichzelf; ze verwijdert gifstoffen, herstelt cellen en milieuschade, terwijl ze verouderende huidcellen vervangt en nieuwe aanmaakt.
Een goede nachtrust van 8 uur is heel belangrijk voor dit nachtelijke herstelproces, omdat je huid dan genoeg tijd heeft om te herstellen van de schade van de dag, zodat je er fris uitziet en uitgerust wakker wordt

Reinigen.

Tot slot is er nog een positieve schoonheidsgewoonte om het nieuwe jaar mee te beginnen: maak er een gewoonte van om je make-up elke avond te verwijderen. Altijd belangrijk, maar absoluut cruciaal na de feestdagen. Geef je huid een detox en wijd je eraan om haar twee keer per dag te reinigen met een efficiënte reiniger die tegelijkertijd zacht is voor de huid (wij raden hiervoor trouwens ons Micellair Reinigingswater aan). Dit helpt niet alleen bij het vernieuwingsproces dat plaatsvindt terwijl we slapen, maar oude make-up kan dode huidcellen vasthouden, waardoor ze niet op natuurlijke wijze kunnen exfoliëren en mogelijk irritatie en puistjes kunnen veroorzaken. Reinigen helpt ook om te voorkomen dat vuil en bacteriën zich ophopen op je huid en bereidt de huid perfect voor op eventuele vervolgproducten.