Gratis levering zonder minimumaankoop

ONTDEK DE BIOEFFECT-KAS

Explore Our Greenhouse

 

 

Deze week willen wij van het hoofdkantoor van BIOEFFECT je een beetje escapisme naar de wereld van beauty bieden. We nodigen je uit om te ontdekken hoe onze op planten gebaseerde EGF-huidverzorging wordt geproduceerd door echte innovatie, waarbij natuur en wetenschap met elkaar worden gecombineerd. 

Welkom in onze kas in IJsland

 

Wij openen voor jou de virtuele deuren van onze kas om het hart van BIOEFFECT te verkennen. Onze geavanceerde huidverzorging wordt gecreëerd door middel van biotechnologie, die wetenschap en de krachten van de natuur bundelt. We concentreren onze inspanningen bij het ontwikkelen van onze effectieve maar minimalistische formules op één belangrijk actief ingrediënt: EGF (epidermale groeifactor), die hier in onze hightech kas wordt geproduceerd. 

De kas wordt omringd door een spectaculair uitzicht, omdat die gelegen is tussen lavavelden op het schiereiland Reykjanes in IJsland. De kas wordt ook aangedreven door dit indrukwekkende natuurlijke landschap en draait uitsluitend op natuurlijke geothermische energie. IJsland is nog een jong land, wat betekent dat het over een overvloed aan geothermische energie beschikt. Deze energie ontstaat wanneer zoetwater en zeewater zich meer dan 2000 meter onder de oppervlakte met lava verbinden tot heet geothermisch water en tot stoom. Dit wordt vervolgens via boorgaten in geothermische krachtcentrales gebruikt om elektriciteit en warmte op te wekken voor nabijgelegen gemeenschappen.


Wist je dat? De kas bevat meer dan 130.000 gerstplanten! Elke gerstplant vergt ongeveer 14 maanden zorgvuldig toegepaste biotechnologie, zodat we onze EGF (epidermale groeifactor) kunnen produceren via dit op planten gebaseerde systeem. Elk element van het groeiproces en ook de omgevingsomstandigheden worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat we veilige en zuivere EGF – ons hoofdingrediënt – kunnen gebruiken om het volledige BIOEFFECT-assortiment samen te stellen, van ons prijswinnende EGF Serum tot de nieuwste lancering van onze EGF Essence.

BIOEFFECT Greenhouse

 

De gerstplanten worden geteeld in inert vulkanisch puimsteen in plaats van aarde om besmetting te minimaliseren, en worden bewaterd met geothermisch gefilterd IJslands grondwater dat verrijkt is met de noodzakelijke voedingsstoffen. We geloven echt dat we de natuurlijke bronnen die IJsland te bieden heeft zo veel mogelijk moeten benutten. Daarom vind je ook zuiver IJslands water in onze luxe huidverzorgingslijn – inclusief het Micellar Cleansing Water en de OSA Water Mist en ook IJslandse microkristallijne lava, van de nog steeds actieve vulkaan Hekla, in de Volcanic Exfoliator.


We hopen dat je geniet van deze reis door ons IJslands huis.