Momenteel zijn er verlengde levertijden van 1-2 weken

Ontdek de geheimen van EGF skincare

De perfecte skin care routine samenstellen. Klinkt zo simpel, toch? Maar het is iets waar iedereen mee worstelt en het is moeilijk te perfectioneren omdat de steeds veranderende elementen om ons heen de neiging hebben om zowel onze huid als haar behoeften te veranderen.
 

Daarom introduceren wij de BIOEFFECT EGF Serum Value Set! Hiermee hoef je niet meer zelf te berekenen welke ingrediënten het beste bij je huidtype passen en welke producten elkaar aanvullen en versterken. En dan hebben we het nog niet eens over de volgorde waarin je ze moet gebruiken! We hebben het hieronder allemaal duidelijk voor je op een rij gezet.

Onze EGF Serum Value Set bestaat uit een full size EGF Serum en wordt geleverd met luxe samples van het EGF Eye Serum, EGF Essence en het EGF Body Serum. Met deze 4 producten hebben we de perfecte EGF routine voor zowel lichaam als gezicht gecreëerd.

  • Begin met een handpalm vol EGF Essence, giet ongeveer 2-4 scheutjes in je hand, en druk het zachtjes in de schone huid van gezicht, hals en decolleté.
  • Breng vervolgens  2-4 druppels van het EGF Serum op gezicht, hals en decolleté aan, je kunt dit zowel 's ochtends als 's avonds doen.
  • Als laatste stap voor je gezicht, gebruik je het EGF Eye Serum voor de huid rond de ogen. Breng een kleine hoeveelheid aan op je vinger en masseer of klop zachtjes met je vingertoppen om het product gelijkmatig te verdelen.
  • Van het EGF Body Serum breng je 2-3 pompjes aan op elk deel van het lichaam, masseer het met zachte ronddraaiende bewegingen in. Voor het beste resultaat, dagelijks gebruiken na het douchen of baden.


Tip van ons:
EGF houdt van een zeer vochtige omgeving, dus het kan het beste worden aangebracht na een douche of bad, of na het reinigen van je gezicht in de ochtend of avond.

Als consument is het vaak overdonderend om te moeten kiezen uit de honderden huidverzorgingsproducten die op de markt zijn, en om het nog ingewikkelder te maken, labelen de meeste merken hun producten ook nog eens met zinnen als 'hydraterend', 'verhelderend' of 'anti-aging' (ik weet het, wij maken ons daar ook schuldig aan!) Maar de meeste labels die huidverzorgingsmerken op hun producten plakken, zijn bedoeld om je aandacht te trekken en op te vallen in de zee van producten waarmee je wordt geconfronteerd. Met zo'n eenvoudige etikettering zou het makkelijk moeten zijn om een product te vinden dat jouw huidproblemen aanpakt. Helaas is dat vaak niet het geval, en kan het gebeuren dat je een product koopt waarvan beweerd wordt dat het een specifiek resultaat oplevert, maar uiteindelijk geen of te magere resultaten boekt. Het is dan ook geen verrassing dat de meeste mensen met wie we praten, zich verward en overweldigd voelen wanneer ze op zoek zijn naar huidverzorging.

Bij BIOEFFECT kunnen we onze labels echter staven met maandenlange werkzaamheidsstudies met meerdere deelnemers, om er zeker van te zijn dat onze formules precies doen wat we zeggen dat ze doen. Met slechts 7 ingrediënten in ons populairste product, het EGF-serum, zijn we er trots op te kunnen zeggen dat het, net als onze andere producten, geschikt is voor alle huidtypes.