Je favoriete set is terug.

Transformeer je handen met het revolutionaire EGF-handserum van BIOEFFECT

Ontdek het buitengewone potentieel van ons baanbrekende EGF Hand Serum - een revolutionaire oplossing die ontworpen is om veroudering te trotseren, je handen te verzorgen en te beschermen. Verrijkt met een krachtige mix van effectieve bestanddelen, belooft dit serum handen die onweerstaanbaar glad en soepel zijn.
Onze handen, die vaak over het hoofd worden gezien, worden dagelijks blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren en frequent wassen, inclusief de recente toename in desinfectiepraktijken. Deze voortdurende belasting maakt de handen kwetsbaar en leidt tot droogheid, barstjes, hyperpigmentatie en vroegtijdige veroudering. BIOEFFECT presenteert een doorbraak - het nieuwe EGF Hand Serum - een dynamische remedie om handen gezond en levendig te houden. In dit artikel gaan we dieper in op de opmerkelijke voordelen van dit uitzonderlijke handserum en leggen we uit waarom BIOEFFECT's EGF Hand Serum de ultieme verzorging is die je handen verdienen.

Ontdek het EGF Hand Serum.
Het EGF Hand Serum ontpopt zich als een superieur handverzorgingselixer, dat je handen revitaliseert en diepgaand verzorgt voor een zijdezachte, fluwelen finish bij elke toepassing. Het serum orkestreert een uitgelezen samenspel van ingrediënten zoals gerst EGF, Ceramide, Niacinamide en Hyaluronzuur. Deze harmonieuze symfonie biedt een diepgaande hydratatie, versterkt de beschermende barrière van de huid en vervaagt hyperpigmentatie. De ingenieuze gel-achtige textuur, die niet vet aanvoelt, past naadloos in je dagelijkse huidverzorgingsroutine en hydrateert je handen onmiddellijk en langdurig. Verhoog je handverzorgingservaring met het nieuwe EGF Hand Serum - een touch of love that lingers.

 De belangrijkste ingrediënten.

  • Gerst EGF : Centraal in het EGF Hand Serum staat het buitengewone Gerst EGF - een gepatenteerd, van planten afkomstig signaaleiwit dat zorgvuldig is gekweekt door ons wetenschappelijk team. Gerst EGF staat bekend om zijn vochtbindende en huidverjongende eigenschappen en verhoogt de vochtretentie van de huid, waardoor de huid dikker en dichter wordt. Door het vermogen van de huid om vocht vast te leggen en te behouden, vormt gerst EGF een hoeksteen in de strijd tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en verlies van stevigheid.
  • Hyaluronzuur : Hyaluronzuur, een essentieel bestanddeel van een gezonde huid, speelt een cruciale rol in het behoud van een optimale hydratatie. Door zijn buitengewone vochtvasthoudende vermogen, dat tot 1000 keer zijn gewicht in water kan vasthouden, is het een buitengewone vochtinbrenger die geschikt is voor alle huidtypes. Daarnaast heeft het hyaluronzuur van het serum een laag moleculair gewicht voor een diepe penetratie, met toegevoegde kalmerende en herstellende eigenschappen.
  • Niacinamide : Vitamine B3, bekend als Niacinamide, speelt een centrale rol in het EGF Hand Serum. Niacinamide, bekend om zijn huidverbeterende eigenschappen, verfijnt zichtbaar de huidtextuur, egaliseert de teint en vermindert hyperpigmentatie. Zijn beschermende kracht strekt zich uit tot het versterken van de barrièrefunctie van de huid, waardoor verontreinigende stoffen, bacteriën en externe stressfactoren effectief worden afgeweerd.

  • Diglycerin : Diglycerine is een krachtig, plantaardig bevochtigingsmiddel dat werkt als een vochtmagneet die de huid soepel en gehydrateerd houdt. De vaardigheid strekt zich uit tot het optimaliseren van de verdedigingscapaciteiten van de huidbarrière, wat resulteert in een veerkrachtige bescherming.

     

  • Ceramide : Het EGF Hand Serum bevat Ceramide, een essentieel bestanddeel dat de natuurlijke barrière van de huid versterkt. Dit beschermende ingrediënt sluit vocht in en houdt irriterende stoffen buiten, waardoor de huid beschermd wordt tegen negatieve milieu-invloeden. Het resultaat is een huid die soepelheid en vernieuwing uitstraalt.
  • IJslands water : Geologisch gefilterd door vulkanische lava, staat IJslands water voor puurheid en zachtheid. Dit water bevat weinig harde mineralen, is vriendelijk voor de huid en minimaliseert de kans op irritatie.

 

Toepassing en textuur.

De toepassing is een eenvoudig ritueel van genot - verdeel 1-3 pompjes van het EGF Hand Serum over je handen en masseer het in je handpalmen en op de rug van je handen tot het volledig is opgenomen. Voor een optimaal resultaat breng je het serum aan na het handen wassen of na gebruik van een ontsmettingsmiddel en gebruik je het 's avonds royaal om de werkzaamheid van het serum te maximaliseren terwijl je rust. Het serum werkt ook als een verzachter voor de nagelriemen en is een uitstekende aanvulling op je manicure routine. Daarnaast doet het wonderen voor droge en ruwe hielen, die 's nachts een magische transformatie ondergaan.

Het EGF Hand Serum heeft een niet-vette, gelachtige textuur die moeiteloos over je huid glijdt. Snelle absorptie zorgt ervoor dat hydratatie en voeding diep doordringen en een gevoel van fluweelachtige zachtheid achterlaten. De afwezigheid van vettigheid of zwaarte maakt het een perfecte keuze voor mensen die veel onderweg zijn.

BIOEFFECT's EGF Hand Serum is op maat gemaakt voor diegenen die het belang van een dagelijkse handverzorgingsroutine waarderen. Dit serum is gemaakt om de barrièrefunctie van de huid te herstellen en droogheid, barstjes en irritatie te verlichten.