Je favoriete set is terug.

WATER – DE OORSPRONKELIJKE BRON VAN SCHOONHEIDBIOEFFECT viert het water. Water is de sleutel tot het leven en ook tot een gezonde, mooie en stralende huid. Meer dan twee derde van het oppervlak van onze planeet is bedekt met water en de verhouding is bijna hetzelfde in onze huid. Die bestaat namelijk voor 64% uit water. Schoon water is een van de grootste zorgen van de wereld en er zijn maar weinig plaatsen op de wereld met water dat net zo ongerept is als dat van IJsland. Het is van nature duurzaam en zuiver, omdat het oppervlaktewater in de loop der tijd geologisch wordt gefilterd door lagen inerte vulkanische 
lava, wat resulteert in ongerept grondwater.

Dit jaar eren wij onze geweldige natuurlijke hulpbron met twee nieuwe producten voor de BIOEFFECT Cleansing-lijn: BIOEFFECT Micellar Cleansing Water en BIOEFFECT OSA Water Mist. Deze zijn prima te combineren met de bestaande BIOEFFECT Volcanic Exfoliator.

Door de zuiverheid en kracht van het IJslandse water te benutten, helpen deze producten de huid te hydrateren, te reinigen en te verfrissen.

 

 

BIOEFFECT MICELLAR CLEANSING WATER bevat reinigende micellen, moleculen die olie en vuil oplossen en soepel verwijderen zonder vette resten achter te laten op de huid. Ons Micellar Cleansing Water onderscheidt zich van andere in zijn soort door het unieke basisingrediënt: zuiver, zacht, IJslands water. Het heeft een lage concentratie aan harde mineralen, zoals calcium en magnesium. Het bevat ook vier hydraterende bestanddelen voor een vochtrijke huid.


BIOEFFECT OSA WATER MIST is ook gemaakt van zuiver, geologisch gefilterd IJslands water, hydrateert en brengt de huid in balans, waardoor droogheid en ongemak worden verlicht. Het bevat orthosiliciumzuur (OSA), een biologisch beschikbare vorm van silica, die door de huid wordt opgenomen, in tegenstelling tot andere vormen van deze stof. OSA is vrij zeldzaam in de natuur, maar het komt voor in geothermische stoom van hoge temperatuur in IJsland. Het bevat ook geoptimaliseerd hyaluronzuur voor een 24 uurshydratatie.

Ontdek de BIOEFFECT Cleansing Line en ervaar de zuiverheid van IJslands water in combinatie met de wetenschap van mooie, effectieve huidverzorging. Een reiniging als geen ander.