Gratis levering zonder minimumaankoop

Welk BIOEFFECT Product past bij mijn huid?De huid is ons grootste orgaan met een complexe biologie. Het is onze vitale beschermende mantel, waar we liefde en aandacht aan moeten besteden, vooral als het gaat om een goede huidverzorging.

Normaal, droog, gevoelig of vet – van jongs af aan tot op hoge leeftijd, onze huid kan vele gezichten hebben. Het is belangrijk een onderscheid te maken tussen essentiële kenmerken en de juiste huidverzorging af te stemmen op onze individuele huidbehoeften. Want naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar vermogen om vocht vast te houden en zichzelf te regenereren. De reden hiervoor is de uitputting van onze natuurlijke EGF-voorraad in de huid. Door het verlies van EGF raakt onze huid haar dichtheid, dikte en tonus kwijt. Uiteindelijk ontstaat er een gebrek aan vermogen om vocht gedurende lange perioden vast te houden.

 

Ondersteun je huidconditie met de juiste verzorging van BIOEFFECT en behoud een gezonde en stralende huid op elke leeftijd. Want alleen wie zijn huid goed verzorgt, boekt echte resultaten.

BIOEFFECT ALL PRODUCTS

De BIOEFFECT Productgids

Vor dem Auftragen von Seren und Cremes empfehlen wir immer das Gesicht zu reinigen. Dazu eignen sich für alle Hauttypen unser MICELLAR CLEANSING WATER für die tägliche Reinigung und unser VOLCANIC EXFOLIATOR für ein wöchentliches Peeling.

 

HAUTZUSTAND PRODUKT­EMPFEHLUNG

Droge huid

Een trekkerig gevoel, mogelijk schilfering en de eerste rimpels – Voor dit huidtype is het belangrijk om, met de juiste huidverzorging, de vochtbalans weer in evenwicht te brengen. Ingrediënten als EGF, hyaluronzuur en glycerine zijn hier de juiste keuze, omdat ze het celherstel stimuleren en de huid helpen om waardevol vocht langer en beter vast te houden

 

 

Normale huid

We dromen allemaal van een normale huid! Dit huidtype wordt gekenmerkt door een evenwichtige huidtextuur. Kenmerken zijn fijne poriën, geen onzuiverheden en een goede doorbloeding, en ook een frisse en rozige teint.
Alle BIOEFFECT-producten zijn hier geschikt.
 

 

Gecombineerde huid

Dit huidtype onderscheidt zich door verschillende kenmerken. In de T-zone (voorhoofd, neus, kin) heeft de huid de neiging vet te worden, terwijl de wangen droog en ruw zijn. Aangezien dit type huid zowel de eisen van een vette huid als de behoeften van een droge huid combineert, heeft een gecombineerde huid een speciale verzorging nodig. De regel is hier: minder is meer.
 

 

Vette huid

Een glimmende huid en vergrote poriën kunnen kenmerken zijn van een vette huid. Het teveel aan talg verstopt de poriën, waardoor dit huidtype vaak puistjes krijgt. Zachte reinigers en een vochtinbrengende toner kunnen verlichting brengen. Degenen die op oudere leeftijd nog last hebben van een vette huid, moeten ook onze rijkere serums gebruiken. Aangezien de BIOEFFECT-serums geen olie bevatten, maken ze de huid niet te vet, maar voeden en hydrateren haar.

 

Jonge huid

Wat moet de jonge huid nou met onze producten? Er mankeert waarschijnlijk nog niet veel aan, maar een sluipend verouderingsproces stopt er ook niet voor. Trouw aan het motto: ‘Voorkomen in plaats van genezen’. Want het verouderingsproces start al begin 20 en de huid verliest vanaf dat moment elk jaar ongeveer 1% van haar dichtheid. De producten van BIOEFFECT ondersteunen de huid en begeleiden je al in je jonge jaren preventief op weg naar de ouderdom.

 

Gemiddelde tot rijpere huid

De huid ziet er niet meer zo fris en fruitig uit: rimpels, pigmentvlekken of rode adertjes worden steeds zichtbaarder. De huid wordt gevoeliger en heeft meer tijd nodig voor regeneratie. Verzorgingsproducten met ingrediënten zoals vitaminen en hyaluronzuur zijn nu onmisbaar. Speciale anti-aging formules helpen de huid gladder en voller te maken. Sterk geconcentreerde serums en vochtinbrengende gezichtsmaskers stimuleren de huid om haar cellen te vernieuwen en kunnen het verouderingsproces vertragen.

 

Gevoelige huid

Iritaties, roodheid en gevoelens van spanning verraden snel een gevoelige huid. Triggers zijn meestal invloeden van buitenaf, zoals kou, stress, uv-stralen of ongeschikte huidverzorgingsproducten. De gevoelige huid voelt ook vaak droog aan en heeft dus een bijzonder zuivere verzorging nodig. Hier is het belangrijk om ingrediënten te vermijden die de huid onnodig irriteren. Daarom is verzorging zonder alcohol, oliën, geurstoffen en conserveringsmiddelen de juiste keuze.

 

 

 

 

Vermoeide huid

De huid heeft geen uitstraling, ziet er vermoeid uit en mist frisheid en glans. Stress, gebrek aan slaap en voedingsstoffen zijn mogelijke redenen voor een doffe gezichtshuid. Het is niet moeilijk om de uitgeputte huid wakker te schudden en haar een nieuwe glans te geven: gebruik onze VOLCANIC EXFOLIATOR om de doorbloeding van de huid te stimuleren met een zachte peeling. Op die manier kan de EGF in verdere BIOEFFECT-producten zich heerlijk aan de vermoeide cellen hechten en zorgen voor een onmiddellijk verfrissend effect.